05 / 05 / 2024

kartepe hayvancılık tesisi kapama

kartepe hayvancılık tesisi kapama

Kartepe Belediye Meclisi, ilginç bir karara imza atarak ilçe genelindeki bin 716 hayvancılık tesisini kapatmak için düğmeye bastı. Gerekçe ise koku ve çevre kirliliği.

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık hayvancılık tesisi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Kılavuz Mahallesi 162 ada, 8 parselde yer alan hayvancılık tesisini 7 milyon 232 bin 62 TL'ye icradan satıyor...

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çeri tarafından kuruldu. 

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Göksedef ve Hamza Atılgan ortaklığında kuruldu. 

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuncer tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Asarav tarafından kuruldu. 

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Gürel tarafından kuruldu. 

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sofian Abou tarafından kuruldu. 

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Cahan tarafından kuruldu. 

kartepe hayvancılık tesisi kapama Haberi

kartepe hayvancılık tesisi kapama

Kartepe Belediye Meclisi ilginç bir karara imza atarak, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine büyük bir darbe vurdu. 2 Temmuz 2014 tarihinde oybirliğiyle alınan 64 numaralı karar gereği, imar planında konut alanı olarak geçen alanlardaki büyükbaş ve küçükbaş ile kümes hayvancılığı yapan bin 716 tesisin tarım alanlarına taşınması istendi. Kırsal bölgelerde hayvancılık ve tavukçulukla uğraşan ve geçmişte arazileri konut alanına çevrilen vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı.

1 OCAK’TA BAŞLADI

Kartepe Belediye Meclisi’nin aldığı karar, 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle uygulanmaya başladı. İlçede büyükbaş ve küçükbaş ile kümes hayvancılığı alanında faaliyet gösteren bin 716 tesise yazı gönderildiği öğrenildi. Karar karşısında ne yapacaklarını şaşıran tesis sahipleri ise duruma tepki gösterdi. Tesislerin kapatılması durumunda bölgedeki hayvancılık faaliyetlerinin büyük zarar göreceği belirtiliyor.

BU NASIL MANTIK

Karar, Kartepe’nin kırsal olarak bilinen Maşukiye,...