28 / 04 / 2024

kartepe imar projesi

kartepe imar projesi

Kartepe genelinde alt ve üst yapı başta olmak üzere yapılacak yatırımların önünü açacak uygulamalar farklı bölgelerde aralıksız sürüyor.

Master Villas Kartepe'de maliyetine villa fırsatı! Yeni proje

Master Kartepe Villas projesi Maliyetine ev tarafından, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Avluburun Mahallesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.  ''Yüzde yüz maliyetine'' sloganıyla satışa çıkan Master Villas Kartepe projesinde satışlar başladı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kerkük'te koronavirüs nedeniyle 325 imar projesi durduruldu!

Kerkük'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 325 imar projesinin durdurulduğu bildirildi.

İsrail'in Gazze saldırılarında yıkılan 270 ev için yeniden imar projesi!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Ziyara, İsrail'in 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yıkılan 270'ten fazla ev için yeniden imar projesi başlattıklarını söyledi...

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

kartepe imar projesi Haberi

kartepe imar projesi


Plan Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan uygulama imar planları kapsamında yatırımların önünü açacak Suadiye ve Köseköy Mahallelerindeki yerlerle ile ilgili plan değişiklikleri üzerinde Kartepe Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri hummalı çalışmalarında sona yaklaştı.


Yatırımların önünün açılması için


Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Kartepe Belediye Meclisi'ne Kasım ayında sunulan ve meclis üyelerince İmar Komisyonuna havale edilen konularla ilgili komisyon, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Suadiye Mahallesi'nde bulunan sanayi bölgesinde yatırımları kolaylaştırmak için bölgenin bir kısmı ve Köseköy Mahallesi 416 ada 1 parselde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları komisyonda görüşülerek son aşamasına getirildi.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yürütülen imar planları ile yatırımcıların önünü açarak Kartepe'ye değer katan çalışmalarına yenilerini ekleme hedefi doğrultusunda, İmar...