12 / 05 / 2024

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı nerede

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı nerede

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Azerbaycanlılar Eskişehir'de kültür evi açmak istiyor!

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelerek, Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi açmak için uğraştıklarını söyledi.

Kartepe SEKA fabrikasının restorasyonu ihale aşamasında!

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan kampta bulunan SEKA fabrikasının 5 binası aslına uygun restore edilecek. Binaların 3’ü butik otel, 1’i konuk evi, 1’de başkan makamı olacak.

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.

Kocaeli'de debisi yükselen dere bir evi yıktı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle debisi yükselen Bostanlarburnu Deresi'nin taşması sonucu Eşme Mahallesi'nde yazlık bir ev yıkıldı, çok sayıda evi ise su bastı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan ''Yaşam Evi'' müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Engelli Yaşam Evi projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti...

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı nerede Haberi

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı nerede

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Derbent Meleksuyu Mevkii’nde tamamlama noktasında gelen Kartepe Evi Mesire Alanı Projesi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. Belediye Başkanı Kocaman “Kahvaltı evi mesire alanımızı en kısa sürede hizmete sunacağız” açıklamasında bulundu.

KAHVALTI VE MESİRE ALANINDA NELER OLACAK?

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı iki katlı 240 metrekare kapalı alanda hizmet sunacak. Bin metrekare açık alanı olan mesire alanı Sapanca Gölü manzarası yer alıyor. Tarihi Hikmetiye Camii’ne yakın olan tesisin ayrıca Derbent-Kartepe yoluna 200 metre mesafe uzaklıkta yer alıyor. Kahvaltı ve mesire alanında kapalı alanda mutfak, bay-bayan mescid, bay, bayan ve engelli tuvaletleri bulunacak. Ayrıca tesise gelecek olan misafirler için 50 araçlık otopark yer alıyor.

İLÇEMİZE ZENGİNLİK KATACAK

“Turizm bakımından zenginliği...