01 / 05 / 2024

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.



Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yeni sosyal tesisin yapımına başlandı. Derbent Meleksuyu bölgesinde kahvaltı ve mesire alanı olarak Etüt Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan proje de sona yaklaşıldı. Başkan Kocaman yapımı hızla süren tesiste incelemelerde bulunarak proje sorumlularından bilgi aldı. 

SAPANCA GÖLÜ MANZARALI

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Kartepe A.Ş. Genel Müdürü Zafer Arat ve Etüt Proje Müdürü yetkilileri ile tesis de incelemelerde bulunup gelinen son noktayla ilgili bilgi aldı. Sapanca Gölü manzaralı olan tesis alanını inceleyen Başkan Kocaman “Kahvaltı ve mesire alanımızda... Çalışmalar hızla devam ediyor. Belirlenen takvim uyarınca ara vermeden tesisin yapımı devam etmektedir” diye konuştu. 

NERDE HAREKET ORADA BEREKET

“Hem Kartepeli hemşehrilerimizin hem de günü birlik turistlerimizin yeni uğrak noktası olacağını düşündüğümüz, Kartepe Kahvaltı ve Mesire alanımız, konumuyla, manzarasıyla, organik lezzetleri ve kaliteli servisiyle kahvaltı tutkunlarının yeni adresi olacaktır” diye konuşan Başkan Kocaman “Bölgemize, hareket ve canlılık getirecektir. Hizmete girmesine az bir zaman kaldı. Hayırlısıyla en kısa sürede açacağız. Nerede hareket, orada bereket vardır. Hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön