23 / 07 / 2024

kartepe kocaeli eşme parkı ne zaman açılacak

kartepe kocaeli eşme parkı ne zaman açılacak

Kocaeli Kartepe Belediyesi yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. Ekipler, eski Eşme Garajı olarak kullanılan alanı revize ederek Eşmelilere kazandırmayı hedefliyor. Alandaki çalışmalar hızla ilerliyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Kocaeli Kuruçeşme Tren İstasyonu yeniden hizmete girecek mi?

Kocaeli Kuruçeşme Banliyö Tren İstasyonu'nun yeniden hizmete girmesi talebi meclis gündemine taşındı..

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

kartepe kocaeli eşme parkı ne zaman açılacak Haberi

kartepe kocaeli eşme parkı ne zaman açılacak


Kocaeli Kartepe Belediyesi yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. Ekipler, eski Eşme Garajı olarak kullanılan alanı revize ederek Eşmelilere kazandırmayı hedefliyor. Mini futbol sahası yanında dinlenme ve yürüyüş alanları, çocuk oyun gruplarının kurulacağı alandaki çalışmalar hızla ilerliyor.


Kartepe Belediyesi, gençlere yönelik aktiviteler ile farklı faaliyetleri bir arada barındırması planlanan park alanı çalışmaların bir ayağını da Eşme’de gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Eski Eşme mahallesi Bağdat caddesi üzerinde eski garaj alanı olarak kullanılan bin metrekarelik alanda bir çalışma başlattı. Ekipler, Eşme Garaj Parkı alanında 15x30 metre ölçülerinde mini futbol sahası, 100 metrekarelik alanda çocuk oyun grubu alanı, yürüyüş ve dinlenme alanları düzenlemek için çalışma başlattı. Futbol sahasının şekillendiği alanda yürütülen çalışmaların önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor. Ekipler daha sonra çocuk...