05 / 05 / 2024

kartepe konaklama ücretleri

kartepe konaklama ücretleri

Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu" şeklinde konuştu

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Ağustos'ta otel konaklama ücretleri yüzde 17,19 arttı!

İstanbul’da 2015 Ağustos ayında perakende fiyatlar yüzde 0,90, toptan fiyatlar ise yüzde 0,83 oranında arttı.

Antalya'da fiyatlar kış döneminde düştü!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya 'da bulunan 582 tesisten sadece 55 'i kış döneminde açık kalıyor, konaklama ücretleri de kişi başı 10 avroya kadar düşüyor.

Vergi mahkemesi avukatlık ücretleri 2014!

Vergi mahkemesi avukatlık ücretleri 2014, Avukatlık asgari ücret tarifesinde yer alıyor. 26 Kasım 2014 tarihinde yapılan değişiklik tebliği gereğince İdare ve Vergi Mahkemelerinde takip edilen davalar için ne kadar alınacak?

Kartepe Kent Meydanı konut için ilgi görmüyor!

Yapılması planlanan Kartepe Kent Meydanı civarında yapılaşma istenilen seviyede değil. Mevcut konut projelerinin dışında inşaat firmaları bölgeye sıcak bakmıyor. İnşaat firmalarının bölgeye yatırım yapmaması sebebiyle stenilen seviyeye gelinmedi.

Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü. Zirvede 10 santimetreyi bulan, yağışlarla kar yağışının artması bekleniyor.

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Orhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Kartepe Köseköy’de iki cadde yenilendi!

Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi, İbrahim Tatlıses, Mahmut Nabi Tatlı ve Ahmed Salim Tatlıses tarafından 5 milyon 509 bin 20 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kartepe'nin kapalı spor salonu Sarımeşe'de inşaa edilecek!

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üziilmez'in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek.

Kartepe Belediyesi parke döşettirecek!

Kartepe’de beton parke, bordür döşemesi ve tamirat yapılmasıyla ilgili ihale yapıldı. 12 firmanin katıldığı ihalede en düşük teklifi 549 bin 900 TL ile Aydoğan İnşaat verdi

kartepe konaklama ücretleri Haberi

kartepe konaklama ücretleri


Kurban Bayramı tatilinde Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı. 


Kartepe'deki otelin genel müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tatilcilere güzel bir tatil yaşattıklarını söyledi. 


"Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu. Otelimiz yüzde 90 doluluk oranıyla devam etti. Bayram süresince hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Tüm misafirlerimiz gayet memnun ayrıldılar" şeklinde konuştu. 


Türker, Samanlı Dağları'nın eteğinde 1640 rakımlı zirvesiyle, İstanbul'a bir saat mesafedeki Kartepe'nin hem Körfez'i hem de Sapanca Gölü'nü gördüğüne işaret ederek, Türk turizmine yaz-kış hizmet verdiklerini anlattı. 


Kartepe'deki misafirlerin yüzde 60'ının İstanbul'dan geldiğini aktaran Türker, herkesi Kartepe'ye...