17 / 05 / 2024

Kartepe otel

Kartepe otel

Kartepe, Abant ve Kartalkaya'daki oteller, Sevgililer Günü öncesinde yüzde 100 doluluğa ulaştı. Kartepe ilçesindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, kar kalınlığının 175 santimetreyi geçtiğini söyledi.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Kartepe SEKA fabrikasının restorasyonu ihale aşamasında!

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan kampta bulunan SEKA fabrikasının 5 binası aslına uygun restore edilecek. Binaların 3’ü butik otel, 1’i konuk evi, 1’de başkan makamı olacak.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için protokol imzaladı!

Kartepe'de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli'deki yerini aldı.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Hilton Otel Bureau için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Kartepe’de otel doluluk oranı yüzde 70'e çıktı!

Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Kartepe'de sömestir bereketi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları'nın zirvesi Kartepe'deki otel, yarıyıl tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 70 doluluğa ulaştı. Kar kalınlığının 2 metrenin üzerinde olduğunu söyledi.

Titanic Otel Kartepe projesi 2.9 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Titanic Otel Kocaeli Kartepe'de 2.9 milyon TL proje bedeliyle inşa edilecek. Eneryapı Mühendislik İnşaat'ın hayata geçireceği Titanic Otel Kartepe projesinin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor...

Kar yağışı, Kartepe'deki otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü!

Kartepe'deki otelin Genel Müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe' de başlayan kar yağışı, otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Kartepe'ye 10 bin dönümlük yeni imarlı arazi geliyor!

Kartepe'nin zirvesine yeni otel yatırımcılarını çekmek için 10 bin dönüm arazi daha imara açılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Otel yatırımları için 10 kata kadar yapı ruhsatı verebiliyoruz. Yakında 600 yataklı bir otelin yapılması için çalışmalar

Adil Üstündağ'ın yeni otel projesi bürokrasiye takıldı!

Kartepe, Pendik, Bostancı, Taksim, Merter ve Diyarbakır "da 6 oteli olan The Green Park Hotels&Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, yeni otel projelerinin bürokrasiye takıldığını söyledi

Kartepe otel Haberi

Kartepe otel



Sevgililer Günü öncesinde Kocaeli'ndeki Kartepe, Bolu'daki Abant ve Kartalkaya'da bulunan oteller, tam kapasiteyle hizmet veriyor.


Kartepe ilçesindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar kalınlığının 175 santimetreyi geçtiğini söyledi.


Sıkıcıoğlu, hafta sonu ve Sevgililer Günü'nü Samanlı Dağları'nın zirvesinde kayak yaparak değerlendirmek isteyenlerin Kartepe'ye yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Sevgililer Günü'nde özel sanatçılarımız sahne alacak, akşamları restoranlarımızda canlı müzik olacak. Evlilik teklifi yapacak müşterilerimizden özel istek alıyoruz. Yarın ve yarından sonra hava açacağı için ciddi talep bekliyoruz. Günübirlik talepler çok yoğun olduğu için pistlerimiz doluluğa ulaşıyor. Talepleri mümkün olduğunca karşılamaya çalışacağız" diye konuştu.


- Bolu


Abant Tabiat Parkı'nda faaliyet gösteren iki otelle kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki 6 otel de tam doluluğa ulaştı.


Doruk Kaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, Kartalkaya'nın çok iyi sezon...