02 / 05 / 2024

Kartepe pazar

Kartepe pazar

2002 yılından bu yana Kartepe'de kurulan Ulus Pazarı, yaklaşık 2 ay önce kapatılmıştı. Ulus Pazarı yeniden açılarak hizmet vermeye başladı. Pazarın açılmasına esnaf da sevindi.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kartepe’de tapular dağıtılıyor!

Kartepe Belediyesi imar kanununun uyarınca devam eden imar uygulama çalışmalarını tamamladı. Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu.

Kocaeli Ulus Pazarı yeniden açıldı!

2002 yılından bu yana Kartepe'de kurulan Ulus Pazarı, yaklaşık 2 ay önce kapatılmıştı. Ulus Pazarı yeniden açılarak hizmet vermeye başladı. Pazarın açılmasına esnaf da sevindi.

Kartepe Ulus Pazarı yeni meydanında hizmete açılıyor!

Kartepe ilçesinde kurulan Üretici ve Semt Pazarı ( Ulus Pazarı ) yarın yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ulus Pazarı’nın yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemelerin gerçekleştiği belirtildi.

İzmit Ulus Pazarı yeniden mi düzenlenecek?

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, kapatılan Kartepe Ulus Pazarı esnafına 'Bize katılın' çağrısında bulundu. Serim, İzmit Ulus Pazarı'nın kurulduğu pazar alanının bunun için çok müsait olduğunu ifade etti.

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.

Kartalkaya ve Kartepe'deki oteller tam kapasiteye ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Kartepe'deki oteller, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı

Şişli Sosyete Pazarı nerede? Adres bilgileri!

Şişli Sosyete Pazarı, 19 Mayıs Caddesi üzerinde, Nova Baran Çarşı'nın içerisinde yer alıyor...

Ofis Pazarı'nda kullanıcıların tercihi düşük dekorasyon maliyeti!

İstanbul Ofis Pazarı'ndaki kiralanan alanlar, genellikle ortak alanları hazır halde, ofis içi ise şap&beton şekilde teslim ediliyor

BulwienGesa AG, Türkiye pazarında yerini alıyor!

Almanya’nın önde gelen gayrimenkul araştırma, analiz ve danışmanlık şirketi BulwienGesa AG, İstanbul Gayrimenkul Değerleme (İGD) ortaklığı ile Türkiye pazarına giriş yapıyor...

Gökhan Avcıoğlu Balık Pazarı projesiyle Tasarım Bienali'nde!

Gökhan Avcıoğlu-GAD Architecture tarafından projelendirilen ve uygulanan Beşiktaş Balık Pazarı Projesi, “The International Architecture Awards”, “ Uluslararası Mimarlık Ödülleri” kapsamında Türkiye’yi temsil eden iki projeden bir tanesi olarak yer alıyor.

ERA Türk Emlak Pazarına giriyor!

Avrupa'nın lider gayrimenkul kuruluşu ERA, Türk Emlak Pazarına giriyor. ERA Türkiye Yönetici Ortağı Can Ekşioğlu: "Türkiye'nin potansiyeli ve gayrimenkul pazarının sunduğu fırsatlar, büyük heyecan uyandırıyor...

Karaköy Perşembe Pazarı'na 2 yılda 18 butik otel açıldı!

Karaköy Perşembe Pazarı'na iki yılda 18 butik otel açıldı. Bölgeye daha otel açılması da planlanıyor

Kartepe pazar Haberi

Kartepe pazar

Yaklaşık 13 yıl önce Kartepe'de kurulan ve zaman içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı Uzunçiftlik ve Köseköy'de hizmet veren Ulus Pazarı yeniden açıldı. 


Uzunçiftlik'te kurulan pazarda esnaf tezgah açtı. Semt sakinleri ve pazarcı esnafı pazarın yeniden kurulmasından dolayı memnun olduklarını belirtti. Bölgedeki vatandaşların başvurusu üzerine Kocaeli 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği karar, Danıştay tarafından da onanmış, Ulus Pazarı kapatılmıştı. Karar pazarcılar ve bölge halkında şok etkisi yaratmıştı. Pazarın kapatılması kararı, Kartepe Belediyesi zabıta görevlileri tarafından pazarcılara tebliğ edilmişti. Pazarın kapatılması için mahkemeye başvuran semt sakini bir vatandaş Ulus Pazarı'nın kurulduğu alanın imar planında rekreasyon alanı olarak gözüktüğünü ileri sürmüştü. 


SEVİNÇ YAŞADILAR


Toplamda 202 esnafın tezgah açtığı pazar için mahkemeye son kararını verdi. Mahkemenin pazarın yeniden kurulmasına yönelik verdiği karar pazarcı esnafı tarafından büyük bir sevinçle...