06 / 05 / 2024

Kartepe projeleri Kartepe yatırımları

Kartepe projeleri Kartepe yatırımları

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sürekli büyüyen ve değişen Kartepe ilçesinde imar işlerinin çok daha verimli ve hızlı yapılabilmesi adına belediye birimlerinin çalışma ortamları ve imkanlarını günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

İnşaat sektörü Kocaeli Kartepe'de hız kazandı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye birimlerinin çalışmalarında kalite, hız ve vatandaş memnuniyeti artırmak amacıyla bir dizi düzenleme yaptırdı.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Toplantı şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında canlı yayınla izlendi.

Kartepe'de 17 kilometre imar yolu açıldı!

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe'de sürüyor.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Kartepe’de 157 kaçak yapı yıkılacak!

Kartepe’de yapılan incelemeler sonucunda 2009 ve 2015 yılları arasında kaçak yapıldığı tespit edilen 157 yapının yıkımı kararlaştırıldı. Yıkımla ilgili ihalenin ise 16 Mart’ta yapılacağı açıklandı.

Kartepe planları 12 Mart'a kadar askıda!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinin 1/5000 Ölçekli Nazını İmar Planı Büyükşehir Belediyesinde 12 Mart tarihine kadar askıda kalacak. 9494 hektarlık alanın Nazım imar Planlan Büyükşehir Belediyesince onaylandı.

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'nin silüetine yeni bir renk katan El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı. Otelde misafir kabulüne başlandı.

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Pimaş üretime Kartepe'de devam edecek!

PİMAŞ, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren fabrikasının kapatacağı ancak üretimine, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde devam edeceği açıkladı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kocaeli Kartepe'den ev alınır mı?

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli Kartepe'deki konut dektörünü değerlendirdi. Hamzaoğlu ''Kartepe'den ev alınır mı?'' sorunu cevapladı...

Kartepe'deki 716 hayvancılık tesisi kapatılacak mı?

Kartepe Belediye Meclisi, ilginç bir karara imza atarak ilçe genelindeki bin 716 hayvancılık tesisini kapatmak için düğmeye bastı. Gerekçe ise koku ve çevre kirliliği.

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Kartepe projeleri Kartepe yatırımları Haberi

Kartepe projeleri Kartepe yatırımları

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sürekli büyüyen ve değişen Kartepe ilçesinde imar işlerinin çok daha verimli ve hızlı yapılabilmesi adına belediye birimlerinin çalışma ortamları ve imkanlarını günümüz koşullarına uygun hale getirdi. Kartepe'yi hak ettiği yönetime ve hizmete kavuşturma hedefindeki Başkan Üzülmez'in uygulamaları meyvelerini vermeye başladı. Geleceğin Kartepesini şekillendirme yolunda önemli çalışmalara imza atan birimlerden biri de Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü oldu. Müdür Ali İhsan Karagöz nezaretindeki ekip de, başkanın talimatları doğrultusunda, belediyenin misyonu ve vizyonu gereğince kendilerine sağlanan teknolojiyi ve sunulan imkanları en verimli şekilde kullanarak başarılı bir çalışma yılı geçirdi. 2015 yılında yoğun bir çalışma temposuna sahip olduklarını belirten Karagöz, "Müdürlük olarak teknik ekiplerimizle vatandaşlarımıza hizmet konusunda hızlı ve kaliteli hizmetler sunarak memnuniyetlerini artıran bir performans...