05 / 05 / 2024

Kartepe teleferik ihalesi

Kartepe teleferik ihalesi

Kartepe’de 50 yıldır hayal edilen, konuşulan ama bir türlü somut adımlar atılmayan Teleferik Projesi 28 Eylül tarihinde ihalesi yapılarak hayata geçiriliyor.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kartepe'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık 12 gayrimenkul!

Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kartepe ilçesinde bulunan 12 arsayı  22 milyon 689 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 12 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.

Kartepe teleferik ihalesi Haberi

Kartepe teleferik ihalesi

Kartepe’de 50 yıldır hayal edilen, konuşulan ama bir türlü somut adımlar atılmayan Teleferik Projesi 28 Eylül tarihinde ihalesi yapılarak hayata geçiriliyor. Göreve gelir gelmez Kartepelilerin hayallerini süsleyen Teleferik Projesi’ne de büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gösterdiği emeğin karşılığını aldı. Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında ortaya konulan çalışmaların sonuna gelindiğini belirten Belediye Başkanı Üzülmez, “50 yıllık hayal gerçekleşiyor” değerlendirmesinde bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “50 yıllık hayali gerçekleştirmeyi rabbimiz bize nasip ediyor. Son 3,5 yılda çok kararlı bir mücadele ortaya koyduk. Orman ve Su İşler Bakanlığı onay vermiştir. Proje ile ilgili bütün yasal işlemler tamam, eksik olan hiçbir şey yok. İhaleyi 28 Eylül’de yapacağız. Teleferik projesi çok karlı bir sektör. 100 milyonluk bir proje. Projeyi üstlenecek...