14 / 05 / 2024

Kartepe teleferik son durum

Kartepe teleferik son durum

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Kartepe teleferik projesinde ihale tamamlandı!

Kartepe’nin 50 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürecek 4 bin 960 metrelik teleferik projesinde ihale süreci tamamlandı.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Sümela Manastırı teleferik projesinde son aşamaya gelindi!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan, Karadağ'ın eteğindeki sarp ve kayalık alana kurulu tarihi Sümela Manastırı'na kolay ulaşım sağlanması için kurulacak teleferik projesinde sona gelindi. Proje kapsamında, 3 istasyondan oluşan 2 bin 500 metrelik teleferik kurulacak...

Kartepe teleferik hattının temeli atıldı!

Kocaeli Kartepe'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek teleferik hattının temeli atıldı...

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu için düğmeye bastı.

Kartepe teleferik son durum Haberi

Kartepe teleferik son durum

Kocaeli Kartepe halkını sevindiren haber Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'dan geldi. Kocaeli Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükakın, Kartepe Teleferik Projesi güzergâhını yerinde görmek için Kuzu Yayla bölgesinde inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonrasında açıklamada bulunan “Kartepe’nin uzun dönemdir özlemle beklediği teleferik projesini ihale aşamasına kadar getirdik. İnşallah sonlanma noktası bulunduğumuz yer ve aynı zamanda teleferiğin ayağının basacağı yer. Yaklaşık beş kilometrelik teleferik hattımızın projesi de tamamlandı. Ocak ayının sonu gibi ihaleye çıkarız ve çalışmalara başlarız” dedi.

“SOSYAL DONATILAR VE MÜŞTEMİLAT HAZIRLANMIŞ OLACAK” 

İnceleme sırasında Başkan Büyükakın’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Fen İşleri Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan eşlik etti. Projenin tüm detaylarını...