13 / 05 / 2024

kartepe toplanma alanı 2020

kartepe toplanma alanı 2020

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ataköy'de toplanma alanı krizi! Zeytinlik Mahallesi'ndeki inşaata tepki geldi! 

İstanbul Bakırköy'e bağlı Zeytinlik Mahallesi sakinleri "acil toplanma alanı" olduğunu ileri sürdükleri alana konut inşa edilmesine tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Evinize en yakın deprem toplanma alanını tek tıkla öğrenin!

Türkiye genelindeki deprem bölgeleri AFAD tarafından tespit edilerek e-devlet'te yayınlandı. İşte, 81 il için deprem toplanma alanı sorgulama ekranı...

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe'de yer alan konutlar satışa çıktı. Projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak belirlendi.

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Murat Kurum: Millet Bahçeleri depremde toplanma alanı vazifesi görecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şu an tüm Türkiye'de 292 Millet Bahçesi projemiz var. Bu 292 Millet Bahçesi'nin yatırım değeri 7 milyar lira. Aynı zamanda bu alanlar, deprem esnasında toplanma alanı vazifesi görecek." dedi.

İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanı 3,60 metrekareye çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanının 1,29 metrekareden 3,60 metrekareye çıktığını söyledi.

kartepe toplanma alanı 2020 Haberi

kartepe toplanma alanı 2020

İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) ve Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kartepe'de 42 nokta Afet ve Acil Toplanma Alanı olarak belirlendi.

TABELA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Afet ve acil durum sonrasında geçici olarak barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek, sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak, halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak güvenli bir biçimde toplanması, fiziksel tehlikesi bulunmayan alanlar AFAD tarafından belirlendi.

NASIL ÖĞRENİRİM?

Afet ve Acil Toplanma Alanlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinde ya da www.afad.gov.tr adresinden konum bilgisi girerek site, blok ve apartmana en yakın üç toplanma alanını harita üzerinden öğrenilebiliyor.

TOPLANMA ALANLARI BELİRLENDİ

Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İçişleri Bakanlığı’mız tarafından yayımlanan genelge ile Kartepemizin 42 noktasında Afet ve Acil Toplanma Alanları belirlendi. Deprem...