03 / 05 / 2024

Kartepe turizmi ne durumda

Kartepe turizmi ne durumda

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe, okulların yarıyıl tatiline girmesine rağmen bölgeye yeterli kar yağmaması dolayısıyla beklenen ilgiyi göremedi. Kartepe'de kış turizmi doluluk oranı yüzde 65'te kaldı...

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Nefes Kartepe projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını kredi kullanarak ödeme imkanı sunuluyor. Peki Nefes Kartepe'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakamlar...

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Zeray Esil Kartepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Zeray Esil Kartepe projesinde kaç konut yer alacak? Zeray Esil Kartepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kartepe cazibe merkezi haline gelecek!

Kartepe Belediyesi, doğa ve spor turizmi alanında yeni bir projeye daha imza atarak, Kartepe’yi güçlü ve marka bir kent olarak geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Kartepe'ye yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler imar yolları çalışmalarına başladı.

Kartepe turizmi ne durumda Haberi

Kartepe turizmi ne durumda

İstanbul'a 120 kilometre mesafedeki kayak merkezi, ülkenin önemli kış turizm merkezlerinden biri olarak dikkati çekiyor. Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi manzarasıyla konuklarına eşsiz güzellikler sunan merkez, uzunluğu 400 ile 3 bin 500 metre arasında değişen pistleriyle profesyonel kayakçılarca da tercih ediliyor.


Önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe'ye beklenen kar yağışının gelmemesi dolayısıyla otelin doluluk oranı yüzde 65'te kaldı.


Kartepe'deki otelin genel müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otel ve pist bölgesine 2 gündür kar yağışı beklediklerini belirterek, şu anda bölgeye karla karışık yağmur yağdığını söyledi.


Bu dönemin kış turizm merkezleri açısından "sezon" olarak kabul edildiğini ifade eden Türker, karın yağmamasına üzüldüklerini kaydetti.


Türker, Türkiye'de bir kuraklığın yaşandığını dile getirerek, "Birçok merkez bu sezon kar yağışına hasret kaldı. Kış turizm merkezi olarak kar yağışını...