07 / 05 / 2024

Kartepe Uzunçiftlik altyapı sorunu

Kartepe Uzunçiftlik altyapı sorunu

Yağmurun ilk dakikalardan itibaren sel felaketine neden olduğu Emekevler’de Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, felaketin ardından en büyük isteklerinin bölgedeki altyapı sorunun bir an önce giderilmesi olduğunu söyledi.

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Kocaeli Kartepe'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 934 bin 984 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Şanlıurfa Karaköprü yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor. ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Şanlıurfa Karaköprü'nün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor. ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Ordu Evkaf'ın altyapısı sil baştan!

Uzun yılların birikimi olan altyapı sorunlarından kurtulmak ve sağlıklı işleyen bir sistem oluşturmak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

Kartepe Derbent Deresi ıslah ediliyor!

Kocaeli’nde yaşam kalitesini artırmak için altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe İlçesine bağlı Derbent bölgesinin yüzey sularının düzenli akışını sağlamak için dere ıslahı ile yağmursuyu hattı inşaatı yapıyor.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in içme suyu sorunu çözmek için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Birecik'in altyapı sorunu çözüldü!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Birecik'in içme suyu sorunu tamamıyla çözdü.

Manisa Alaşehir'in altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde uzun yıllardır yaşanan altyapı sorunlarını çözüyor. MASKİ ekipleri Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’nde 25 yıllık eski içme suyu hattını yeniledi.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kartepe Uzunçiftlik altyapı sorunu Haberi

Kartepe Uzunçiftlik altyapı sorunu


Kartepe’nin büyük bölgelerinden Uzunçiftlik, geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketinde mağduriyete uğrayan yerleşim yerlerinden biri olmuştu. Yağmurun ilk dakikalardan itibaren sel felaketine neden olduğu Emekevler’de Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, felaketin ardından en büyük isteklerinin bölgedeki altyapı sorunun bir an önce giderilmesi olduğunu söyledi. Selin ardından İSU yetkililerinin beldede altyapı araştırması yaptığını belirten Muhtar Mevlüt İnan, sorunun giderilmesini beklediklerini ve dair umutlarının olduğunu ve beklemeye geçtiklerini kaydetti.

HALEN BEKLİYORLAR

Uzunçiftlik’in yoğun yağışlardan dolayı yaşanan sel felaketi üzerine şu anda yaralarını sarmaya çalıştığını söyleyen Mevlüt İnan, bölgede yaşayan insanların selden dolayı zor günler geçirdiğini ancak yine de sorunun kalıcı bir şekilde çözümü olacağına dair umutlarını kaybetmediğini söyledi. Muhtar İnan, felaketten sonra devletin yardım yaptığını ancak bunun kısmen yetersiz kaldığını işaret ederek, “Mağdurların zararlarını Sosyal...