03 / 05 / 2024

kartepe Yeşiltepe Parkı yenileme

kartepe Yeşiltepe Parkı yenileme

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkları günümüz koşullarına uygun hale getirmek amacıyla yürüttüğü revize çalışmalarına devam ediyor...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Yeşiltepe Belediyesi'nden kentsel dönüşüm vurgusu!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe'de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm talebi!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde bulunan Yeşiltepe Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleri uzun zamandır kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Yeşiltepe Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşiltepe Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Acar tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

kartepe Yeşiltepe Parkı yenileme Haberi

kartepe Yeşiltepe Parkı yenileme

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkları günümüz koşullarına uygun hale getirmek amacıyla yürüttüğü revize çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalar kapsamında iş programına dahil edilen Uzuntarla Mahallesindeki Yeşiltepe Parkı'nı yeniledi. 


Parkın dışında bulunan ve zamanla tahrip olan çitler, beş kişilik inşaat ekibi tarafından tamir edilirken, 75 adet yeni direk betonlanarak 80 metrelik tel çit montajı yapıldı. Sokak hayvanlarının parka girip park çevresine zarar vermelerini önlemek amacıyla yapılan uygulamalar, vatandaştan tam not aldı. 


Yeni...