30 / 04 / 2024

kartonsan 100 milyon tl yatırım

kartonsan 100 milyon tl yatırım

Kartonsan yatırıma hazırlanıyor. Firma, 100 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyor...

Los Angeles’taki Playboy Malikanesi 100 milyon dolara satıldı!

Los Angeles’taki Playboy Malikanesi, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker tarafından, 100 milyon dolarlık rekor fiyata kapı komşusu Daren Metropoulos’e satıldı.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Hükümetten 100 milyon TL üzerindeki yatırımlara takip!

Yeni yatırımlar için teşvik paketini Meclis’e gönderen hükümet, yürüyen projelere de hız veriyor. 100 milyon TL üzerinde tutarı olan ilk 500 yatırım bizzat Başbakanlık tarafından takip edilecek.

İnanlar İnşaat 100 milyon TL'lik borçlanma senedi ihraç edecek!

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Kapadokya'daki balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya'ya 'havadan' para yağıyor. Yılda 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'da balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

kartonsan 100 milyon tl yatırım Haberi

kartonsan 100 milyon tl yatırım

43 yıldır kuşe karton üretimi yapan Kartonsan, 100 milyon liralık yeni bir yatırım için harekete geçti. Avrupa'nın ilk 5 üreticisinden biri olan şirket, tevsii niteliğindeki yatırımını 2014'te tamamlamayı planlıyor. Kartonsan bu yatırım sayesinde halen 180 bin ton olan üretim kapasitesini 240 bin tona çıkarmış olacak. 


Sabah...