30 / 04 / 2024

3 yılda 100 milyon TL’yi aşan tapu satışı!

3 yılda 100 milyon TL’yi aşan tapu satışı!

2015 yılında faaliyete başlayan tapu.com, 67 farklı ilde tapu devrini tamamladı. Site, 100 milyon TL’yi aşkın işlem hacmiyle gayrimenkulleri hızla nakde dönüştürmeye devam ediyor. 



Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi tapu.com, ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Site 2015'den beri yarattığı 100 milyon TL’yi aşkın işlem hacmiyle gayrimenkulleri hızla nakde dönüştürüyor.

Konu ile ilgili konuşan Tapu.com kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin, “Satışa sunduğumuz tapuları sadece konut bazında ele aldığımızda 250-300 bin TL gibi bir fiyat ortalamasına ulaşıyoruz, bu ortalama ülkemizin genelindeki konut fiyat ortalamalarıyla örtüşüyor. Vatandaşlarımıza hızla satılan fırsatları kaçırmaması için sitemize sıklıkla bakmalarını öneriyorum” dedi.

100 milyon TL’lik betonu ve toprağı nakde çevirdiklerini söyleyen Erşahin, “Her ay düzenli olarak 500 bin alıcı adayı sitemizi ziyaret ediyor, tapu.com’da yer alan bir gayrimenkule talip olanlar onlineortamda, şeffaf bir şekilde tekliflerini en hızlı şekilde verebiliyorlar, satıcının razı olduğu satış bedeline uygun teklifler arasından en yüksek fiyatı veren gayrimenkulü almaya hak kazanıyor ve bu sayede gayrimenkulün değeri satıcı tarafından değil alıcılar tarafından belirlenmiş oluyor” şeklinde konuştu.

Açık artırmaya katılımın ücretsiz olduğu tapu.com’da, açık artırmayı kazanandan bedel tahsil ediliyor. Ssistem, diğer teklif sahiplerinden ise herhangi bir bedel tahsil etmiyor.


Geri Dön