05 / 05 / 2024

kaş 2b rayiç bedelleri

kaş 2b rayiç bedelleri

Kaş ilçesinde 2B arazilerinin rayiç bedelinin düşürülmesini isteyen köylüler eylem gerçekleştirdi

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Bilgen tarafından kuruldu.

2B milli emlak rayiç bedel sorgulama!

Taşınmaz mallara sahip olan vatandaşların malları için alım satım yaparken rayiç bedel sorgulanıyor. İşte 2B milli emlak rayiç bedel sorgulama işlemleri...

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Kağıthane'deki 2B arazileri imara açıldı!

Kağıthane'de bulunan 2B olarak bilinen orman özelliğini yitirmiş araziler yapılaşmaya açıldı. Kağıthane 1. Etap Uygulama İmar Planı Kağıthane Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

2B ve tarım arazileri için son gün 7 Eylül!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2B ve Hazine'ye ait tarım arazileri için başvuru ve ödeme süresinin 7 Eylül’de biteceğini belirterek, “Bu zamana kadar başvuru yapmayan vatandaşlarımız 7 Eylül’e kadar yaparlarsa hak sahibi olacak, ödemelerini kaçıranlar da ödeme yaparlarsa arazilerini alabilecek'' dedi.

Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedellerinin belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ertem sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplandırılmasını istedi..

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

Gökbel köyü 2B için ayaklandı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

Muğla Gökbel köyü sakinleri 2B arazileri için eylem yaptı!

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi..

Muğla'da 2B rayiç bedelleri eylemi yapıldı!

Ortaca ilçesinde kamuoyunda "2B" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan vatandaşlar, eylem yaptı. Vatandaşlar, taşıdıkları dövizler ve attıkları sloganlarla, belirlenen rayiç bedellerine tepki gösterdi.

kaş 2b rayiç bedelleri Haberi

kaş 2b rayiç bedelleri


     Kaş'a bağlı Kemer, Yozgat, Karadağ, Gökçeören, Sarıbelen, Uğrar, Ahatlı, Avullu, Çeşme ve Bayındır köylerinden gelen vatandaşlar, Emin Erdem Meydanı'nda toplandı. Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan köylüler adına konuşan Kemer Köyü Muhtarı Mustafa Sarısaltık, 2B konusundaki eylemlerinin herhangi bir siyasi yönü bulunmadığını, amaçlarının köylülerin yaşadıkları sıkıntıyı ortaya koymak olduğunu belirtti. Sarısaltık, konuşması sırasına meydana toplanan kalabalığı, herhangi bir taşkınlık yapmamaları konusunda da uyardı. 

     ''Vatandaş muhtarlara diyor ki, (Muhtar 2B'lerin fiyatı çok yüksek). Bize baskı yapıyorlar. Biz de böyle bir organize yaparak sesimizi duyurmak istedik.'' diyen Sarısaltık, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Sayın Başbakanıma hürmetlerimi sunuyor, geçmiş olsun diyorum. Bu köylü, köyden mantar toplamakla, yumurta satmakla bu 2B'lerin fiyatlarını biriktiremez. Bize insaf edin. Belirlenen fiyatları bir kez daha...