02 / 05 / 2024

Kaş Belediyesi yıkamadı kaçak Meis Otel kat kat yükseldi

Kaş Belediyesi yıkamadı kaçak Meis Otel kat kat yükseldi

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş Belediyesi yıkım kararını uygulamadı, doğal sit alanındaki otel 5 kat olarak tamamlandı.

Kaş Belediyesi yıkamadı, kaçak Meis Otel kat kat yükseldi!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş Belediyesi yıkım kararını uygulamadı, doğal sit alanındaki otel 5 kat olarak tamamlandı.

Konut maliyeti arttı, dönüşüm kitlendi! Müteahhitler deprem bölgesinden kaçıyor, yüksek kazançlı lüks yapılara gidiyor!

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen 7'den büyük iki depremin ardından, afet bölgesinin ihya edilmesi için yeni konut inşaatlarına başlandı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından müteahhitlerin deprem bölgesinden kaçtığını dile getirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı ile birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplandı. Bu kapsamda avukatlar ne kadar maaş alacaklarını sorguluyor. Peki, Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Memurlar dikkat! Memur maaşları yeni yılda kaç liraya yükselecek? Şimdi tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın!

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur 2023 Ocak zammı da şekil almaya başladı. Peki en düşük ve en yüksek memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve peş peşe hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın!

Memur ve memur emeklisi Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Memur maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın!

Memur maaş zammı ile ilgili araştırmalar tam gaz devam ediyor. Peki memur Ocak zammı ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisi maaşı kaç liraya yükselecek? Memur ve memur emeklisi Ocak zammı peş peşe hesaplandı! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde zam şoku! Kimin maaşı kaç liraya yükseldi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla birlikte kaç liraya yükseldiği merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç lira ödenecek? Hemen son dakika zamlı maaşlarınıza bakın!

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liray yükselecek? İşte son dakika gelişmeleri...

Kaş Belediyesi yıkamadı kaçak Meis Otel kat kat yükseldi Haberi

Kaş Belediyesi yıkamadı kaçak Meis Otel kat kat yükseldi

Antalya’nın cennet köşelerinden biri olan Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda kaçak bir otelin inşaatı, herkesin gözleri önünde sürdürüldü. Kaş Belediyesi, yıkım kararı aldığı otele ilişkin ‘Yıkım için yeterli alet yok” derken doğal sit alanındaki otel en fazla 2 kat olması gerekirken 5 kat olarak tamamlandı.


KAŞ’ta Meis Adası’na en yakın noktalardan biri olarak bilinen Çukurbağ Yarımadası’ndaki bir otel inşaatının, hemen herkesi hayrete düşürecek bir hikâyesi var. 3. Derece Doğal Sit alanında bulunan otel için ‘en fazla 2 kat olabilir’ şartı var. Ancak otel 5 kat olarak tamamlandı.


Toplam 1080 metrekare kaçak inşaatın yapıldığı tespit edilen Meis Otel isimli yerin inşaatı için ‘kağıt’ üzerinde her şey yapılmasına karşın otel inşaatının önüne geçilemedi. Hakkında yıkım kararı olan kaçak yapının yıkılması beklenirken, belediye ‘yıkım için yeterli...