14 / 05 / 2024

kaş Denizel Yönetim Planı

kaş Denizel Yönetim Planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi ( ÖÇKB ) Denizel Yönetim Planını hazırladı. Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi Denizel Yönetim Planı bitti.

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.

Control Konut Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control Konut Yönetim Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Yıldız tarafından kuruldu.

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Dursun Kaçar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

kaş Denizel Yönetim Planı Haberi

kaş Denizel Yönetim Planı

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, yürütülen bu uluslararası proje ile Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi’nin doğal, kültürel ve sosyoekonomik değerleri (sualtı kaynakları, doğal, tarihi ve arkeolojik) ortaya kondu.



Binden fazla denizel türü ile Doğu Akdeniz’in en zengin alanlarından biri olan Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi için hazırlanan plan, nesli tehlike altındaki türlerin ve biyolojik çeşitliliğin korunmasını, balıkçılık sahalarının verimliliğinin artmasını, kontrollü avcılık yapılmasını ve denizel alanda yapılan tüm faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlayacak.



Güney MedPAN projeleri kapsamında Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, merkezi ve yerel yönetimler işbirliğiyle WWF-Türkiye tarafından yürütülen bu uluslararası proje ile Kaş-Kekova bölgesindeki riskler ve sorunlar belirlendi ve ortak çözümler geliştirildi. Yönetim planına dahil edilen bulgularla zonlama haritası çıkarıldı. Bilimsel araştırmalarla birlikte, alan yönetimi alternatiflerini ve yararlı stratejileri...