19 / 05 / 2024

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Trabzon Çaykara'da kaçak yapılar yıkılacak!

Trabzon’un Çaykara İlçesi Kaymakamı İhsan Ayrancı, ilçeye bağlı yaylalardaki kaçak yapılaşmaların ve betonarme binaların yıkacağını söyledi.

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Century21 Sinerji Kağıthane’de açıldı!

Century21’in Kağıthane’deki ilk ofisi Sinerji Gayrimenkul, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Antalya Meis Otel yıkılacak!

Antalya Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Çukurbağ Yarımadası’nda yapılan kaçak otel için net konuştu. Bayar, Hürriyet’in yaptığı açıklamada, “O otelde kaçak yapılan ne varsa yıkılacak. " dedi.

Antalya Kaş'ta turizm sezonu hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin katıldı..

Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

KAŞ Kaymakamı Selamı Kapankaya, "Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi. Yeni bir arsa bularak TOKİ umudunu yeşerteceğiz" dedi.Kaymakam Selami Kapankaya basına açıklama yaptı.

Selami Kapankaya: Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Kartal'da, Selami Kökmen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kağızman'da doğalgaz toplantısı yapıldı!

Doğal gaz toplantısına AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, BOTAŞ Proje ve Sözleşmeler Daire Başkanı Abdulvahit Fidan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve vatandaşlar katıldı...

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya Haberi

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya

Kaymakam Selami Kapankaya basında çıkan "TOKİ'ye önerilen arazi birinci derece SIT alanı çıktı" şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yaparak, ilçedeki TOKİ umudunu yeşertmek zorunda olduklarını söyledi. Kaş'ın TOKİ'ye çok ihtiyacı olduğunu aktaran Kaymakam Kapankaya. TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık. 


Yeni bir proje geliştirmeye uygun arsa bulunması isteniyor. Bu konuda kaymakamlık ve belediye olarak yeni bir çalışma başlatacağız dedi. 

Yeni arsa arayışı içinde olduklarını aktaran Kaymakam Kapankaya. 

Yeni bir arsa bularak dar gelirlinin bütçesine uygun. Kaş'ın dokusuna ve eski mimari yapısına uygun bir projenin geliştirilmesi çabası içindeyiz. Çünkü Kaş'ta çok önemli derecede konut sıkıntısı var. 

Belediyeyle yapacağımız ortak çalışmayla bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum diye konuştu. 


Antalya...