18 / 05 / 2024

Kaş Marina turizm

Kaş Marina turizm

Kaş Marina, Akdeniz Bölgesi'nin en önemli marinaları arasında gösteriliyor. 472 yat kapasiteli marinada 300 yat sürekli konaklıyor. Ekonomisi büyük ölçüde turizm gelirlerine dayanan Kaşta, marina aynı zamanda önemli bir istihdam alanı.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehrez Zaıdı ve Saıd    Zaıdı tarafından kuruldu.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Andaj tarafından kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Kaş Marina turizm Haberi

Kaş Marina turizm


Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki yat marinası, kış mevsiminde milyon dolarlık yatların barınma merkezi olurken, pek çok yat sahibine de ev sahipliği yapıyor. Kaşta 2011 yılında hizmete açılan yat marinası, Akdeniz Bölgesi'nin en önemli marinaları arasında gösteriliyor. 472 yat kapasiteli marinada 300 yat sürekli konaklıyor. Ekonomisi büyük ölçüde turizm gelirlerine dayanan Kaşta, marina aynı zamanda önemli bir istihdam alanı. 

150 kişinin çalıştığı marinayı Setur- Makyol ortaklığı işletiyor. Doğal körfez olan Bucak Deniz bölgesinde kurulu olan Kaş Marina, bulunduğu konum itibarıyla yemyeşil doğanın koynunda konuklarını ağırlıyor. Marina, ülke ekonomisinin yanı sıra ilçe ekonomisine de önemli gelir sağlıyor. 160 yatlık çekek yerine sahip marinada, yılda 250 yatın bakım ve onarımı yapılıyor. İsteyen yat sahibi ise karaya çekim ücretini ödeyerek, yatının bakım ve onarımını kendisi...