03 / 05 / 2024

Kaş turizm alanı

Kaş turizm alanı

Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Cudi tarafından kuruldu.

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Kaş'ın imar planına bir yürütmeyi durdurma kararı daha!

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 1/100 binlik Çevre Düzeni Planı'nın iptal edilmesi amacıyla Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve 31 vatandaş amacıyla açılan davaya bakan Danıştay Dava İdareleri Kurulu yeni bir dava açtı.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Kaş turizm alanı Haberi

Kaş turizm alanı

Kaş'ta kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilecek olan kutlamalar, Salı günü turizm yürüyüşü ile başlayacak. Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.

Turizm haftası programında 16 Nisan Çarşamba günü, Kaş Antik Tiyatro'da Yeşilköy Kültür Derneği Likya Tiyatro Topluluğu 'Barış' adlı oyunu sergileyecek. 17 Nisan Perşembe günü turizm sektör toplantısı yapılacak. 19 Nisan Cumartesi günü, geleneksel antik Patara Su Yolu Yürüyüşü, 20 Nisan Pazar günü de Çukurbağ Mahallesi ve Antik Phellos Kenti gezisi yapılacak.

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, ilçenin alternatif turizmin en önemli merkezlerinden birisi olduğunu belirterek, "Turizm haftası kutlamalarında alternatif turizmin ruhuna uygun etkinlikler düzenliyoruz. Yerel kültürümüzü sanatla birleştiriyoruz. Bu hafta...