28 / 04 / 2024

kaş turizm toplantı

kaş turizm toplantı

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin katıldı..

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Cudi tarafından kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

kaş turizm toplantı Haberi

kaş turizm toplantı

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin, Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Öztürk, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Munise Ozan, meslek odaları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizmciler katıldı. 


TURİZM DOĞRU YOLDA

Kaymakam Selami Kapankaya, "Son 4- 5 yıldır Kaş turizmde prestijini koruyor. New York Times Gazetesi'nin dünyada tatil yapılabilecek 50 yerden biri olarak Kaş'ı göstermesi, Kaş turizminin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Bunu koruyarak, geliştirmek zorundayız. Sorunlarımızı hep birlikte konuşarak, tartışarak çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. Toplantıda Kaş'ta bu yıl kruvaziyer turizmin başlatılabileceği de masaya...