17 / 05 / 2024

Kasaba 3 üncü etap teslim tarihi

Kasaba 3 üncü etap teslim tarihi

İş Altınhas tarafından Ömerli’de gerçekleştirilen; yeşilin her tonunda huzurlu bir yaşam alanı sunan Kasaba 3’üncü etabı ev sahiplerini dünya markalarıyla buluşturuyor.

Toroslar’da 3’ncü etap imar planı çalışmaları başlayacak!

Mersin Toroslar'da yaklaşık 830 hektar alanda başlatılacak 3’ncü etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı oy birliğiyle onaylandı.

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

İstanbul Havalimanı’nın 3’üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda 3’üncü pistin hazır olduğunu, 18 Haziran tarihinde operasyonların başlayacağını söyledi.

Hero Baby 3'üncü fabrikayı açıyor!

Global bebek maması üreticisi Hero, Ankara’da fabrika yatırımında bulunmak için çalışmalara başladı. Hero Baby Türkiye Genel Müdürü Ali Bozer, “İki ay sonra Almanya’dan yeni bir üretim hattını Türkiye’ye getiriyoruz. Türkiye’de 3’üncü fabrikamızı kurmuş olacağız” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

Zeytinburnu’nun 3’üncü Millet Kıraathanesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin 3’üncü millet kıraathanesini hizmete açtı.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, geçen yıl bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın 3'üncü pist inşaatının 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi bugün düzenleniyor. Uzundere 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin TL olarak belirlendi. 

Nöbetçi noterlik uygulaması 3'üncü haftasında!

Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliği’nin nöbetçi noterlik uygulaması kapsamından 6 Nisan 2019 Cumartesi günü hayata geçirilen nöbetçi noterlik uygulaması için 3'üncü haftaya girildi.

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Kasaba 3 üncü etap teslim tarihi Haberi

Kasaba 3 üncü etap teslim tarihi

İş Altınhas tarafından Ömerli’de gerçekleştirilen; yeşilin her tonunda huzurlu bir yaşam alanı sunan Kasaba 3’üncü etabı ev sahiplerini dünya markalarıyla buluşturuyor.  156 adet villa ve dairenin bulunduğu Kasaba 3’üncü etabı; ısı yalıtımından, enerji tasarrufuna, mekanik ve elektronik sistemden birinci sınıf inşaat malzemelerine her detay ev sahiplerinin konforu için en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hayata geçiriliyor. Türkiye İş Bankası iştirakleri ve Altınhas Holding ortaklığı ile Ömerli’de gerçekleştirilen, toplamda 156 adet villa ve daireden oluşan Kasaba projesinin 3’üncü etabının yapımında birinci sınıf inşaat malzemeleri, iç dekorasyonunda ise dünyaca ünlü lüks markalar Isı ve su tasarrufu ile enerji verimliliğinin maksimum seviyede değerlendirildiği projedeki bina cepheleri ısı yalıtım projesine uygun olarak dıştan ısı yalıtımı ile mantolanıyor. Çatılar, ahşap oturtma çatı formatında olurken, ısı...