04 / 05 / 2024

Kasaba 3.Etap Konutları ödeme seçenekleri

Kasaba 3.Etap Konutları ödeme seçenekleri

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede peşin ödemelerde yüzde 5,4 indirim yapılıyor. Kasaba 3.Etap Konutları satılık villalar 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap daire belirleme kuraları 22 Mart'ta çekiliyor!

1.508 aileyi ev sahibi yapan KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları'nın daire belirleme kuraları 22 Mart tarihinde çekilecek.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi için son 3 gün!

Yaklaşık 9 bin kişinin başvuru yaptığı KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları kura çekilişi için son 3 gün. Proje ile hiç evi olmayanlar ev sahibi olacak... 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan KİPTAŞ  Silivri 3. Etap Konutları'nda 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor..

Silivri KİPTAŞ 3. Etap'ta 195 bin TL'ye 2+1!

Kura çekiliş tarihi 28 Nisan tarihi belirlenen KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları'nda  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor..

Tire'deki TOKİ 3. Etap Konutları satışa çıkıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Tire ilçesinde yapımı devam eden TOKİ 3. Etap Konutların satış başvuruları ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Niğde Çamardı 3. Etap Konutları teslim ediliyor!

Niğde Çamardı 3.Etap Projesi kapsamında inşa edilen, Niğde Çamardı Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutlar teslim ediliyor..

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

TOKİ Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap'ta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap Konutları'nın kurası çekildi. Daireler hak sahiplerine teslim edildi.

Kasaba 3.Etap Konutları ödeme seçenekleri Haberi

Kasaba 3.Etap Konutları ödeme seçenekleri

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5,4 indirim yapılıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve yoga salonları Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), yüzme havuzları, tenis kortları, yürüyüş parkurları bulunuyor.


İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen projede villa tipleri 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinat alındığında kalan kısım için 24 ay vadelendirme uygulanırken, banka kredili 120 ay vade seçeneği de kullanılıyor.


Kasaba 3.Etap Konutları satılık 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 715 bin TL'den, 4 oda 1 salon villaların...