30 / 04 / 2024

Kasaba projesi

Kasaba projesi

İş Altınhas tarafından Ömerli'de gerçekleştirilen; Kasaba projesinin 3'üncü etabındaki 156 villa ve dairenin ısı ve su tasarrufu ile enerji verimliliği maksimum seviyede olması için çalışılıyor.

Kasaba'da konutların yüzde 45'i iki ayda satıldı!

İstanbul Ömerli'de, İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba projesinin 3'üncü etap evleri yoğun ilgi görüyor. Büyük bölümü villalardan oluşan projenin 2 ayda yüzde 45'i satıldı.

2003 yılında Kasaba Evleri'nin 3. Kısım evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında İş Bankası ve Koray Şirketler Topluluğu tarafından Ömerli'de bin 860 dönüm arazide yürütülen Kasaba Evleri Projesi'nin 3. Kısımda inşa edilecek 68 villa satışa sunulmuş.

Kasaba projesinin 3. etap satışları başladı!

Evin kalbini bıraktığın yerdir sloganıyla yola çıkan Kasaba projesinin 3’üncü etabı hayata geçiriliyor. Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’inci etabı tamamlandı.

Kasaba projesinin 3’üncü etabı İş-Altınhas birlikteliğinde başlıyor!

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Çekmeköy Kasaba projesinin 3'te 1'i satıldı!

Kasaba konut projesinin üçüncü etabı Türkiye İş Bankası iştirakleri üe Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ömerli Kasaba Evleri'nde 3. etap hazırlıkları tamamlandı!

Altınhas Holding, Kasaba projesiyle gayrimenkul sektörüne adım attı. Projenin üçüncü etabı İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat tarafından hayata geçirilecek.

Doğayla iç içe AVM: Kasaba

İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kasaba AVM, İzmir-Çanakkale yolu üzerinde Foça kavşağında yer alıyor.

Ömerli Kasaba Evleri fiyatları!

Ömerli Kasaba Evleri fiyatları 900 bin TL'den başlıyor. İş Altınhas imzasını taşıyan Kasaba Evleri 3. etap projesi Mart 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Kasaba Ömerli'de 3.1 milyon TL'ye 5+1 villa!

Kasaba Ömerli'de 5+1 villaların satış fiyatları 3 milyon 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. İş Altınhas projesi Kasaba 3.etap projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı!

Kasaba 3.etap İş Altınhas ödeme planı kapsamında peşin alımlara yüzde 6,5 indirim yapılıyor. Çekmeköy Ömerli'de yer alan Kasaba 3.etap projesi Mart 2017'de tamamlanacak...

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları!

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları 850 bin liradan başlıyor. İş Altınhas imzasını taşıyan Kasaba 3. etap projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Kasaba Projesi'nin 3. etabı dünya markalarıyla buluşturuyor!

Toplamda 156 adet villa ve daireden oluşan Kasaba projesinin 3’üncü etabının yapımında birinci sınıf inşaat malzemeleri, iç dekorasyonunda ise dünyaca ünlü lüks markalar kullanılıyor.

Ömerli Kasaba projesi dekorasyonunda tercihini yaptı!

İş Altınhas tarafından Ömerli'de gerçekleştirilen; Kasaba projesinin 3'üncü etabındaki 156 villa ve dairenin ısı ve su tasarrufu ile enerji verimliliği maksimum seviyede olması amaçlanıyor.

Kasaba 3. etap Ömerli satış ofisi!

Kasaba 3. etap Ömerli satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kasaba 3. etap Ömerli projesi Şubat 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Kasaba Evleri'nin yüzde 45’i satıldı!

İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba Projesi 3’üncü etap evleri yatırımcılardan yoğun ilgi görürken, ev almak isteyenlere de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede ev fiyatları da 750 bin liradan başlıyor.

Kasaba'da evlerin yüzde 45'i 2 ayda satıldı!

İş Altınhas tarafından Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba Projesi'nde 20 Nisan’da yapılan yeni etap lansmanından bu yana geçen 2 aylık sürede yüzde 45’i satıldı.

2003 yılında Kasaba Evleri'nin 3. Kısım evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında İş Bankası ve Koray Şirketler Topluluğu tarafından Ömerli'de bin 860 dönüm arazide yürütülen Kasaba Evleri Projesi'nin 3. Kısımda inşa edilecek 68 villa satışa sunulmuş.

Kasaba 3.Etap'ta 751 bin TL'ye 1+1!

İş Altınhas imzası taşıyan Kasaba 3.Etap Projesi Ömerli'de yükseliyor. Yüzde 0.20 faiz oranı uygulanan projede 156 adet ünite yer alıyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 751 bin TL'den başlıyor.

İş Altınhas, Kasaba 3. etap lansmanı 20 Nisan'da!

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin istişareleri ve Altınhas Holding A.Ş ortaklığında kurulan İş Altınhas, Kasaba projesi 3. etaba başlıyor. Kasaba 3. Etap basın toplantısı 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kasaba projesi Haberi

Kasaba projesi

İş Altınhas tarafından Ömerli'de gerçekleştirilen; Kasaba projesinin 3'üncü etabındaki 156 villa ve dairenin ısı ve su tasarrufu ile enerji verimliliği maksimum seviyede olması amaçlanıyor. 


Yönetim bu sebeple projede Kılıçoğlu Granada kiremit, Rehau marka doğramalar kullanılacağını açıkladı. 


Dairelerin salonlardan teraslara geçişi ise Volkswagen sürme kapılarla sağlanacak. 


Dış mekan teraslarda ise Edilgres (Kale) seramik kullanılacak. Beyaz eşyada Gaggenau ve Siemens, bataryada ise Artema markaları tercih...