09 / 05 / 2024

KasapDöner restoran

KasapDöner restoran

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

MLC Döner'e kayyum atandı!

Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Antalya'daki en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti.

Bereket Döner Kosova’da restoran açtı!

Bereket Döner, Eylül ayında Kosova'daki restoranı ile, 2016'nın son çeyreğinde ihracatta yeni dönemin startını verdi. Ekim ve Kasım aylarında global arenada büyüme hedeflerini sürdürecek firma üretim kapasitesini de yükseltti.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

Bereket Döner'den Suudi Arabistan'a restoran ve fabrika yatırımı!

Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, 15 Temmuz kalkışmasının ardından yurtdışındaki iş ortaklarından aldıkları güven ve destekle daha güçlü projelere imza atmaya karar verdiklerini söyledi.

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran Haberi

KasapDöner restoran

KasapDöner yeni şubesini İstanbul Aqua Florya’da açtı. 58. restoranını açan KasapDöner'in bu yıl ki hedefi 80 şubeye ulaşmak. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, büyümeye ilişkin bilgiler verdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Özürün, “2010 yılında Üsküdar’la tek bir restoranla döner işine girmiştik. 2013 sonunda bu rakam 13’e, 2015’te 33’e yükseldi. Türkiye genelinde 54, yurtdışında 4, toplamda 58 şubemiz var. Hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar şube sayımızı 80’e ulaştırmak” dedi.

2017’de KasapDöner şubelerinde toplam 750 ton et  satıldığı belirten Özürün, “Franchise olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Yatırımcılardan 150 bin TL’lik isim hakkı dışında aylık royalty, reklam ve lojistik bedelleri almıyoruz. Bir restoranın ortalama kurulum maliyeti de 400 bin-600 bin TL arasında değişiyor” şeklinde...