22 / 05 / 2024

KasapDöner restoranları

KasapDöner restoranları

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Çağıner Grup Mersin'de otel ve AVM yapacak!

ÇAĞINER Şirketler Grubu, Ada’da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm çok yakın…

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Çağıner Group Anamur'da otel ve AVM yapacak!

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

KasapDöner restoranları Haberi

KasapDöner restoranları

''Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan KasapDöner, 15 günde 5 restoran açtı. Üsküdar, Erenköy, Sultanahmet, Bayrampaşa Axis AVM ve Ümraniye Modern East AVM’de açılan restoranlar ile birlikte KasapDöner restoran sayısını 37’ye çıkarmış oldu.


Özürün; "Hedefimiz 2016 sonuna kadar 65 şube"

KasapDöner markasını içinde bulunduran Global Restoran Yatırımları A.Ş.’nin Genel Müdürü Bahar Özürün ise, KasapDöner başta olmak üzere tüm markaları ile büyümeye devam edeceklerini belirterek "2016 bitimine kadar 65 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" diye...