17 / 05 / 2024

Kaşıkçı Yapı 2015 seramikleri

Kaşıkçı Yapı 2015 seramikleri

Seramik üretiminde Türkiye'nin Avrupa 3'üncüsü olduğunu söyleyen Tayyar Kaşıkçı, 138 ürünün sergilendiği mağazada müşterilere özel eskizler de hazırlanıyor" dedi. Kütahya Seramik, inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Eyüpsultan'da imar barışını suistimal eden kaçak yapılar yıkılıyor!

Eyüpsultan'da "İmar Barışı"nı suistimal eden kaçak yapıların yıkımları gerçekleştirilmeye başlandı. Eyüpsultan Belediyesi tarafından Pirinççi Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkıldı.

Kapadokya'da üzeri toprakla örtülen kaçak yapı yıkıldı!

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesindeki Zemi Vadisi'nde yer alan üzeri toprakla örtülen kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Peribacaları arasındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kapadokya bölgesindeki kaçak yapı belediye ekiplerince yıkıldı. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yıkım çalışmasını yerinde izledi...

Kapadokya'daki kaçak yapı yıkımları ne durumda?

Dünya mirası Kapadokya’da bir haftada sadece bir ahır yıkıldı. Kimi belediyelerce yıkım kararları alındı ancak yasal sürenin beklendiği belirtildi. Bazı belediyeler de kaçak yapı sahiplerine para cezaları kesti...

Tarihi Eirene Kulesi'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Fatih'te bulunan tarihi Eirene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapıların yıkımı başladı. İinsiz yapılaşma üzerine belediye ekipleri çalışma başlattı.

Tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğindeki kaçak yapı yıkılıyor!

Fatih'teki tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapının yıkımına başlandı...

Batman'da kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

İmar barışı uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Batman'ın bazı bölgelerinde yeni ve kaçak yapıların sayısı arttı. Belediye ekipleri ise ruhsatsız yapıları bir bir yıkıyor.

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Kapadokya'da imar barışına dahil olmadığı tespit edilen kaçak yapılar birer birer yıkılıyor.

Kapadokya'da 100’ün üzerinde kaçak yapı yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, doğal sit alanı üzerinde bulunan kaçak yapılarla ilgili konuştu. Kurum, "31 Aralık 2017 tarihinden sonra kaçak olarak yapıldığını tespit ettiğimiz 100’ün üzerinde yapının tamamını yıkacağız" diye konuştu. 

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Kaşıkçı Yapı 2015 seramikleri Haberi

Kaşıkçı Yapı 2015 seramikleri

Türkiye'nin ve Orta Anadolu'nun en büyük seramik showroomuna sahip Kaşıkçı Yapı- İş ortağı olan NG Kütahya Seramik, 3000 metrekarelik mağazasıyla inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor. 

Kaşıkçı Yapı-Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Kaşıkçı, "Avrupa'da seramik üretiminde İtalya ve İspanya'nın ardından gelen Türkiye'nin inracaatta İspanyanın tahtını salladığı görüyoruz. Şimdi sırada İtalya var" dedi. 


5 iç mimar çalışıyor!

NG Kütahya Seramik'in Kayseri'deki en büyük iş ortağı olan Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin yarattığı yepyeni koleksiyonlarla sadece evlere değil, alışveriş merkezleri, oteller ve daha pek çok tesislerin iç ve dış mekânlarını güzelleştirdiklerini söyleyen Başkan Kaşıkçı, Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin 2015'te en yeni tasarımlarıyla hizmete devam edeceğini söyledi. Tayyar Kaşıkçı, "Showroomda birbirinden ilginç seramik örnekler yer alıyor. Şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 52 ayrı mekânın canlandırıldığı...