02 / 05 / 2024

Kaşıkçı Yapı seramik üretiminde Avrupa 3'üncüsü!

Kaşıkçı Yapı seramik üretiminde Avrupa 3'üncüsü!

Seramik üretiminde Türkiye'nin Avrupa 3'üncüsü olduğunu söyleyen Tayyar Kaşıkçı, 138 ürünün sergilendiği mağazada müşterilere özel eskizler de hazırlanıyor" dedi. Kütahya Seramik, inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor.



Türkiye'nin ve Orta Anadolu'nun en büyük seramik showroomuna sahip Kaşıkçı Yapı- İş ortağı olan NG Kütahya Seramik, 3000 metrekarelik mağazasıyla inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor. 

Kaşıkçı Yapı-Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Kaşıkçı, "Avrupa'da seramik üretiminde İtalya ve İspanya'nın ardından gelen Türkiye'nin inracaatta İspanyanın tahtını salladığı görüyoruz. Şimdi sırada İtalya var" dedi. 


5 iç mimar çalışıyor!

NG Kütahya Seramik'in Kayseri'deki en büyük iş ortağı olan Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin yarattığı yepyeni koleksiyonlarla sadece evlere değil, alışveriş merkezleri, oteller ve daha pek çok tesislerin iç ve dış mekânlarını güzelleştirdiklerini söyleyen Başkan Kaşıkçı, Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin 2015'te en yeni tasarımlarıyla hizmete devam edeceğini söyledi. Tayyar Kaşıkçı, "Showroomda birbirinden ilginç seramik örnekler yer alıyor. Şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 52 ayrı mekânın canlandırıldığı alanlarda NG Kütahya Seramiğin ürünleriyle yapılacak tasarımlar, ziyaretçilere bire bir gösteriliyor. Beş iç mimarın çalıştığı Kaşıkçı Yapı'da müşterilere özel eskizler hazırlanarak sunum yapılıyor. 138 ürünün sergilendiği mağazada Kayserililerin ve Orta Anadolu'nun insanlarına her zaman hizmet etmekten gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


Milliyet Orta Anadolu


Geri Dön