18 / 05 / 2024

Kütahya seramik yapı

Kütahya seramik yapı

Seramik üretiminde Türkiye'nin Avrupa 3'üncüsü olduğunu söyleyen Tayyar Kaşıkçı, 138 ürünün sergilendiği mağazada müşterilere özel eskizler de hazırlanıyor" dedi. Kütahya Seramik, inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Kütahya'da 9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü 8 milyon 992 bin 602 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Kütahya'daki özelleştirmeler meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Kütahya ilinde yapılan özelleştirmeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya seramik yapı Haberi

Kütahya seramik yapı

Türkiye'nin ve Orta Anadolu'nun en büyük seramik showroomuna sahip Kaşıkçı Yapı- İş ortağı olan NG Kütahya Seramik, 3000 metrekarelik mağazasıyla inşaat sektörüne hizmet etmeye devam ediyor. 

Kaşıkçı Yapı-Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Kaşıkçı, "Avrupa'da seramik üretiminde İtalya ve İspanya'nın ardından gelen Türkiye'nin inracaatta İspanyanın tahtını salladığı görüyoruz. Şimdi sırada İtalya var" dedi. 


5 iç mimar çalışıyor!

NG Kütahya Seramik'in Kayseri'deki en büyük iş ortağı olan Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin yarattığı yepyeni koleksiyonlarla sadece evlere değil, alışveriş merkezleri, oteller ve daha pek çok tesislerin iç ve dış mekânlarını güzelleştirdiklerini söyleyen Başkan Kaşıkçı, Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'nin 2015'te en yeni tasarımlarıyla hizmete devam edeceğini söyledi. Tayyar Kaşıkçı, "Showroomda birbirinden ilginç seramik örnekler yer alıyor. Şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 52 ayrı mekânın canlandırıldığı...