17 / 05 / 2024

Kasımpaşa sağlıklı yaşam merkezi

Kasımpaşa sağlıklı yaşam merkezi

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminere katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum." dedi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Pandemiyle sağlıklı şehir yaklaşımının önemi ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, pandemiyle beraber bir kez daha "sağlıklı ve dayanıklı şehir" yaklaşımının öneminin ortaya çıktığını söyledi.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi yıl sonunda açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa Mevlevihanesi'nin yıl sonuna kadar bitirileceğini ve hizmete açılacağını belirtti...

Kasımpaşa sağlıklı yaşam merkezi Haberi

Kasımpaşa sağlıklı yaşam merkezi


Metropol hayatında en büyük sorunlarından birisi sağlıksız ve bilinçsiz beslenme olarak görülüyor. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, birçok hastalığa davetiye çıkaran bu soruna da Başkan Ahmet Misbah Demircan el atarak çözüm buldu ve ücretsiz büyük hizmeti halkımızın ayağına getirdi. Beyoğlu Belediyesi vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek için seminerler düzenlemeye başladı. Daha önce 15 ayrı Semt Konağında düzenlenen seminerlerin ardından son olarak Beyoğlu Belediyesinin ve Liv Hospital Hastanesi işbirliğinde Sağlıklı Yaşam Semineri yapıldı. Gençlik Merkezi’nde yapılan seminere Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN DEMİRCAN’DAN SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum. Bu Sağlıklı Yaşam Merkezinde ne yememiz...