30 / 04 / 2024

Kasımpaşa'ya sağlıklı yaşam merkezi müjdesi!

Kasımpaşa'ya sağlıklı yaşam merkezi müjdesi!

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminere katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum." dedi.




Metropol hayatında en büyük sorunlarından birisi sağlıksız ve bilinçsiz beslenme olarak görülüyor. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, birçok hastalığa davetiye çıkaran bu soruna da Başkan Ahmet Misbah Demircan el atarak çözüm buldu ve ücretsiz büyük hizmeti halkımızın ayağına getirdi. Beyoğlu Belediyesi vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek için seminerler düzenlemeye başladı. Daha önce 15 ayrı Semt Konağında düzenlenen seminerlerin ardından son olarak Beyoğlu Belediyesinin ve Liv Hospital Hastanesi işbirliğinde Sağlıklı Yaşam Semineri yapıldı. Gençlik Merkezi’nde yapılan seminere Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN DEMİRCAN’DAN SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum. Bu Sağlıklı Yaşam Merkezinde ne yememiz gerektiğini, ne içmemiz gerektiğini sürekli anlatan ve bu konularda sürekli eğitim veren programlarımız olacak. Sağlık konusunda alanlarında uzman değerli hocalarımızı da davet edeceğiz. Orada vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam için neler yapmaları gerektiğini anlatan seminerler verecekler. Çünkü insanlarımız sağlıklı bir yaşam için ne yemesi ve içmesi gerektiğini tam olarak bilmiyor. Vücudumuzun kendi içerisinde bir dengesi var. O dengeyi bozmayacak şekilde beslenmemizde dikkat edebilirsek sağlıklı bir yaşam sürdürebiliriz.” diye konuştu.


Geri Dön