28 / 04 / 2024

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Firma: Etra Holding

Proje: HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 614 adet birim bulunuyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 



Etra Holding imzasıyla inşa edilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde evler bölgelere özel olarak tasarlanıyor.  Projede yer alan evler Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu olarak isimlendiriliyor.  

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı yaşam köyü şeklinde tanıtılıyor. 100 Dönüm arazi üzerinde yükselen projede örnek konak  ziyaretçilerini bekliyor. 
 
HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak.

 

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) karşılığında faydalanabiliyor. 

Satın alma fiyatları 337 bin TL den (KDV Dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor.

Satın almadan konaklamak isteyenler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, aylık 4 bin 500 TL+KDV (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) ücretle köyümüzde konaklayabilecekler.

24 ay içinde teslim edilmesi öngörülen projede Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemleri bulunuyor. 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada, birkaç yıl içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede yükseliyor.

 

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

 

Tel: 444 67 59
Web: http://herdemsyk.com/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön