13 / 05 / 2024

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 614 adet birim bulunuyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatları için istihdam sağlanacak işçi ve personel alımlarında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından gözler kura çekim tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Haberi

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

Etra Holding imzasıyla inşa edilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde evler bölgelere özel olarak tasarlanıyor.  Projede yer alan evler Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu olarak isimlendiriliyor.  

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı yaşam köyü şeklinde tanıtılıyor. 100 Dönüm arazi üzerinde yükselen projede örnek konak  ziyaretçilerini bekliyor. 
 
HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak.

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) karşılığında faydalanabiliyor. 

Satın alma fiyatları 337 bin TL den (KDV Dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişiyor.

Satın almadan konaklamak...