02 / 05 / 2024

KASKİ yeni tamamlanan ihaleler

KASKİ yeni tamamlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhaleler Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldı ve KASKİ'nin resmi sayfasından canlı olarak verildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Gaziantep'te yeni inşa edilen 5 katlı bina çöktü!

Gaziantep'te inşaatı yeni tamamlanan bina sabaha saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Hatayspor yeni stadyumuna kavuşmak için gün sayıyor!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Atakaş Hatayspor, inşaat çalışmaları tamamlanan kentin yeni stadında müsabakalarını oynamak için gün sayıyor. 

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

KASKİ yeni tamamlanan ihaleler Haberi

KASKİ yeni tamamlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldığını ve KASKİ’nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak verildiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Söz konusu ihaleler; Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alımı ile Kanal bakım, onarım, temizleme ve küçük ölçekli yapım işi ihaleleri” dedi. İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek, ihalelere katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:


"Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alım ihalesi 7 Firma katıldı. Bunlardan Ezel İletişim- FHF İnş. iş ortaklığı 2.580.510,00 TL, Mustafa Balcı 2.588.765,00 TL, Bayram Doğan 2.65.954,00 TL,...