29 / 04 / 2024

kasrı ala lansman fiyatları 2018

kasrı ala lansman fiyatları 2018

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Ala ön talep topluyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding'in ilk büyük konut projesi olan 'Kasr-ı  Alâ'da ön talep süreci başladı. 

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Alavista Evleri’nde fırsat! Lansman fiyatları ile!

Rüzgar sörfüne elverişli plajları ile ünlü Çeşme-Alaçatı’da inşa edilen Alavista Evleri’nde, lansman fiyatlarının nisan sonuna kadar uygulanacağı açıklandı. Projede, örnek villa da alıcıların beğenisine sunuldu.

Emaar Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım'da!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da yükselecek olan Emaar Boulevardi İstanbul projesinin lansmanı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları'nda 4+1 daireler 420 bin TL'ye!

Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor... Fiyatlar daire tiplerine göre 240 bin TL ile 515 bin TL arasında değişiyor...

Future İstanbul Park lansmanı bayram sonrasında! 110 bin liraya!

Esenyurt'ta yer alan Future İstanbul Park'ın lansmanı bayram sonrası yapılıyor. Projede 3+1 daireler 110 bin liraya satılıyor...

Alaçam'da 20 dükkan satılıyor!

Alaçam Yenimahallesi Lise Caddesi'nde inşa edilecek olan kapalı pazar yerindeki 20 dükkan satışa çıkıyor...

Anka Kule lansmanı Ekim'de! Metrekare birim fiyatı 3 bin lira!

Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen Anka Kule projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Lansmanın 15 Ekim 2012'de yapılması planlanıyor.

Avmmall.com'un lansmanı yapıldı!

Türkiye'nin 7/24 hiç kapanmayan ilk sanal AVM'si Avmmall.com'un lansmanı yapıldı...

Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin lansmanı bugün yapıldı... Projede satışlar 5 bin dolar ilâ 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor...

kasrı ala lansman fiyatları 2018 Haberi

kasrı ala lansman fiyatları 2018

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa ediyor.  Proje geliştirmesi Bekataş Yapı A.Ş. tarafından yapılan ve Omran Holding çatısı altında faaliyet gösteren Omran İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan olan lüks konut projesi 'Kasr-ı Âlâ', Çengelköy'ün merkezinde 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin, 2019 yılı ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.  

Türkiye ekonomisine güvenerek ülkede yatırım kararı alan Omran İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmad Salehi, Kasr-ı Âlâ'nın tanıtımı nedeniyle gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada holdingle ilgili açıklamalar yaptı. Salehi "Farklı ülkelerde inşaat, enerji gibi pek çok alanda faaliyetleri bulunan Omran Holding olarak Türkiye pazarında da büyüme kararı aldık. Omran Holding, mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermek amacıyla 2004 yılında Afganistan'da...