04 / 05 / 2024

Kasrı Lena Sancaktepe

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Hidiv Kasrı mahkeme kararı ile İBB mülkiyetinde kaldı!

İBB, Hidiv Kasrı hakkında Vakıflar adına tescil hükmü veren ilk derece mahkemesi kararı için istinaf başvurusu yaptı. Yapılan bu istinaf başvurusu sonrasında, istinaf ilk derece mahkemesinin kararını bozarak İBB’nin başvurusunu kabul ettiğini açıkladı.

1952 yılında Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş!

1952 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş.

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL’den satışa sunuldu. İşte diğer modeller ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Beyazıd Camisi Hünkar Kasrı açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Beyazıd Camisi Hünkar Kasrı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

Hidiv Kasrı’nın altını oymuşlardı! Çalışma yargıya taşındı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Hıdiv Kasrı’ndaki kazı çalışmalarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Şentürk taarfından kuruldu. 

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Kasrı Lena Sancaktepe Haberi

 Kasrı Lena Sancaktepe

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...