23 / 07 / 2024

Kasso Mühendislik yeni yatırımları

Kasso Mühendislik yeni yatırımları

Kasso Mühendislik Genel Müdürü M. Sinan Kılıç, son dönemde metal kabuk sistemlerinde ( mesh uygulamaları ) yoğunlaştıklarını ve bir yüzde performanslarının yüzde 40 arttığını söyledi...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Yeni Ufuklar Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aşkım Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Yeni tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi!

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi 375 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Eska Mühendislik Tuzla'yı dönüştürüyor!

Öğretmenler Sitesi projesiyle inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik Tuzla'nın dönüşümle yenilenen yeni yüzüne projeleriyle katkı sağlıyor..

Saygın Mühendislik yeni projeleri için arsa aldı!

Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yeni merkezini açtı. Merkez açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, ''Yeni projelerimiz için de arsa alımlarımızı yaptık'' dedi.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 3 yeni proje!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

Nova Mühendislik'ten yeni duvar sistemi Moving Wall!

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Yeni Ubm İnşaat Mimarlık Mühendislik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Ubm İnşaat Mimarlık Mühendislik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim ŞirketiSadi Kızıltaş ve Nevzat Mengübeti tarafından 50 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 150 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir'in tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Kasso Mühendislik yeni yatırımları Haberi

Kasso Mühendislik yeni yatırımları

Kasso Mühendislik metal kabukta uzmanlaştı performansını yüzde 40 artırdı Kasso Mühendislik Genel Müdürü M. Sinan Kılıç, son dönemde metal kabuk sistemlerinde (mesh uygulamaları) yoğunlaştıklarını ve bir yüzde performanslarının yüzde 40 arttığını söyledi. 


Alüminyum, paslanmaz, kompozit levha, ayna yüzey paslanmaz, bakır, pirinç, St 37- 52 ve Corten A gibi çeşitli türlerde metal gruplarını İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 7 bin 500 metrekare kapalı, 2 bin metrekare açık alana sahip yeni fabrikalarında işlediklerini anlatan Kılıç şu bilgileri verdi: "Ürettiğimiz delikli, genişletilmiş ve patlatümış saclarla özellikle yapı, gemi inşaat, dekorasyon, beyaz eşya, elektrik, kimya, tekstil, gıda ve tarım sektörlerine hizmet veriyoruz. Son dönemde metal kabul sistemlerine (mesh uygulamaları) yoğunlaştık. Bu sistemleri Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Denizli Forum Çamlık, İstanbul Forum Alışveriş...