14 / 05 / 2024

Kastamonu araçta yangın

Kastamonu araçta yangın

Kastamonu Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi...

Tesla araçta yangın! 22 bin litre su kullanıldı!

Tesla Model S marka bir aracın bataryası kendiliğinden alev aldı. Bir anda yanmaya başlayan otomobili söndürmek için 22 bin litre su kullanıldı. İşte detaylar...

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...

Hazine taşınmazlarının satışıyla ilgili araştırma önergesi verildi!

Hazine taşınmazlarının satışı, alıcılarının kimler olduğu ve elde edilen gelirin harcandığı alanların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.  

Kastamonu Araç’ta 96 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kastamonu Araç’ta hayata geçirilen 96 konut kura ile sahiplerini buldu.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Kastamonu Araç Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Filyos Havzası Taşkın Koruma 1. Merhale Projesi” Kapsamındaki Araç Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Samsun Vezirköprü'deki Taşhan'ın restorasyonu devam ediyor!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, geçtiğimiz yıl yaşanan yangın nedeniyle hasar gören Taşhan'ın restorasyonun tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "2016 yılının Ekim ayında tamamlanacak" dedi

Kent Konut'ta yangın ve deprem tatbikatı!

Kent-Konut’ta yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Acil Durum Eylem Planı’nın test edildiği tatbikatta Acil Durum Ekiplerinin çalışma yeteneği geliştirilirken, çalışan personelin olası yangın ve deprem durumunda nasıl hareket etmesi gerektiği tatbik edildi

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

Kastamonu araçta yangın Haberi

Kastamonu araçta yangın

Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu.


Alınan bilgiye göre, Tatlıca köyünde, Hasan Demir'e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi.


Kısa sürede Demir'e ait iki eve daha ve ahır ile samanlığa sıçrayan alevlere, Araç ile Karabük'ün Safranbolu ilçesinden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.


Yangın, kısmen söndürülse de samanların zaman zaman alev alması nedeniyle yaklaşık 10 saatte kontrol altına alınabildi.


Söz konusu 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine, 57 büyükbaş hayvanın da telef olmasına yol açan yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yapıldı. Ekipler, yanmaya devam eden samanları iş makineleriyle başka alanlara taşıdı.


İtfaiye yetkilileri, yangının çıkış nedeni ve hasar tespitine ilişkin çalışma...