21 / 05 / 2024

Kastamonu Belediyesi otopark projesi

Kastamonu Belediyesi otopark projesi

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Kastamonu'daki 449 yıllık han Gastronomi Merkezi oluyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından "Gastronomi Merkezi" olarak kullanılacak 449 yıllık Acem Hanı restore ediliyor.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kastamonu'da yıkılan binalarla tasarruf sağlanıyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından ikinci el tasarrufu başladı. Belediye, yıkılan binalardan alınan malzemeleri kullanarak tasarruf sağlıyor.

Kastamonu Kuzeykent'te 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan parseli ihale ile satıyor. İhale 15 Ekim'de gerçekleşecek..

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Kastamonu Belediyesi otopark projesi Haberi

Kastamonu Belediyesi otopark projesi

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın makamında gerçekleşen törene Selni İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Ataç'ın yanı sıra başkan yardımcıları ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. Çalışmaların başlaması için gerekli olan ruhsatı imzaladıktan sonra kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projenin gerçek amacının trafik sorununu çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. 


Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor. 

Mevzuat gereği inşaat ruhsatını düzenleyerek Selni inşaat'a teslim ediyoruz. Buradaki amacımız sadece otopark yapmak değildir. Kastamonu'da son yıllarda artış gösteren trafik sorununa çözüm getirmektir. 

Projede küçük bir tadilat yaparak araç kapasitesini 377'den 427'e çıkardık. Yeraltına iki kat olacak. 

Otoparkla ilgili tüm teknik çalışmalar yapılacak. Belediye binasının yanındaki yolu da duble yol yapacağız. Otopark bittikten sonra ana caddeyi yasaklayacağız"...