30 / 04 / 2024

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi

Cide’nin Denizkonak köyü sahiline yapılacak olan balıkçı barınağı projesi, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı’nın 2014 yılı yatırım programına alınmıştı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Kastamonu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Karabük'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Emlak Konut Kastamonu Cide değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kastamonu Cide 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Askı Tutanağı yayınlandı...

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle hizmete açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi Haberi

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi

Denizkonak Derneği’nin başvurusuyla başlayan çalışmalarda Ulaştırma Bakanlığı’nın onayladığı ve 2014 yılı bütçesine konulan Denizkonak Köyü Balıkçı Barınağının yaklaşık 10 milyon liraya mal edileceği ve oldukça kapsamlı bir proje olduğu belirtilmişti. Ancak bir türlü yapımına başlanamayan proje için müjdeyi AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir verdi.

Bölgenin kalkınması için yapılacak Balıkçı Barınağının çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Milletvekili Demir şu sözleri kaydetti; “Ağaçbükü, Çataloluk, Akbayır gibi Aydos’a kadar olan 22 köyün faydalanacağı Balıkçı Barınağı, bölgede tutulan balıkların soğuk hava deposu sayesinde farklı illere sevkiyatı yapılarak bölgeye ekonomik anlamda ciddi katkılar sağlayacak. Barınak çok amaçlı kullanılabilecek içinde sosyal tesis, soğuk hava deposu gibi üniteler de bulunacak. Bölgenin gelişimine çok önemli katkılar sağlayacak ve gelişmesine hız kazandıracak. 2011 Şubat ayında başladığımız Denizkonak...