15 / 05 / 2024

kastamonu depremi

kastamonu depremi

Kastamonu'nun Azvaday ilçesi Kozluören Köyü merkez üssü olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu depremle uyandı İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı olmadı.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesinde sona gelindi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş koltuğuna oturduğu andan itibaren bu zamana kadar geçen 4 aylık süreçte vaad ettiği projelerini hayata geçirmek için geri sayımı başlattı...

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depremi unutuldu!

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir "itiraf etmemiz gerekiyor ki; 17 Ağustos depremi ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat'ın ötesine geçememiştir" dedi.

Marmara Depremi'nde 22 bin riskli yapının 3 bin 335'i yıkıldı!

Marmara Depremi'nin üzerinden 15 yıl geçtiği hatırlatılan açıklamada, "Başta Gölcük olmak üzere neredeyse tüm Marmara bölgesi depremin yıkıcı etkisini yaşadı ve ülke ekonomisi yüzde 6 oranında küçüldü" denildi.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu'da çöple dolu tarihi ev boşaltılıyor!

Kastamonu'da Atatürk Caddesi'nde bulunan iki katlı çöple dolu tarihi ev boşaltılıyor. Ev sahibinin şikayeti üzerine zabıta ekipleri, çöple dolu iki katlı evin boşaltılması için çalışma başlattı.

Kastamonu yurdu hizmet alımı ihalesi tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2014/43573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alımı ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye 8 firma katıldı.

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi 1/100 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı"nda Kastamonu il sınırları içerisinde kalan " sanayi alanı "na ilişkin plan değişikliği bugün askıya çıktı...

Kastamonu Entegre ürün çeşitliliğini artırıyor!

Yeni yatırımlarıyla ürün çeşitliliğini artıma hedefinde olan Kastamonu Entegre'nin Adana tesisi katma değerli ürün noktasında Ar-Ge çalışmalarını sürdürüyor.Tesiste tutkal, MDF ve MDF lam, laminat parke ve parlak ürün hatları bulunuyor...

Tahsin Babaş: Kastamonu'da 1 milyon turist hedefliyoruz!

Kastamonu son yıllarda turizm alanında büyük bir gelişmeye sahne oluyor. Kastamonu Belediyesi, yönünü turizme çevirdi. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, turizm alt yapısını tamamlayarak "1 milyon turist" hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Türk Hava Kurumu Kastamonu binası güçlendirme işi ihalesi 14 Temmuz'da!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Kastamonu Tosya'da yer alan binanın güçlendirme ile tadilatı işi için ihale düzenliyor. İhale 14 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Kastamonu Devlet Hastanesi 2 sene içinde tamamlanacak!

Kastamonu’nun sağlık alanında özlemle beklediği projelerin başında gelen 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesine itiraz olmadı. İhaleyi alan firmaya yer tesliminin 3 Temmuz’da yapılacağı öğrenildi. Hastane 800 iş günü içerisinde tamamlanacak.

kastamonu depremi Haberi

kastamonu depremi

Boğazi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre Kastamonu'nun Azvaday İlçesi Kozluören Köyü'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 15.6 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı...