29 / 07 / 2024

kastamonu emekli

kastamonu emekli

Türkiye Emekliler Derneği Kastamonu Şube Başkanı ismail Buturoğlu ve heyeti. Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ederek, emeklilerin ev sahibi olması adına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Taşköprü emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesi için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu emekli kura çekilişi 21 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Taşköprü emekli projesinin kura çekilişini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

TOKİ Kastamonu Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Kastomu'daki emeklilere yönelik hazırladığı konutların kura çekilişi dün yapıldı. 200 konut için başvuruda bulunan 5 bin 77 kişi, meraklı gözlerle listede isminin çıkmasını bekledi.

TOKİ Kastamonu Merkez Emekli Konutları kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca “Emekliye İkinci Bahar” projesi adı altında yaptırılacak olan Kastamonu Merkez'deki 200 adet konutun emekli sahipleri dün kura çekilişi ile açıklandı.

TOKİ Kastamonu Merkez Emekli kura sonuçları!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00'da gerçekleştiği TOKİ Kastamonu Merkez projesinde toplamda 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kastamonu Merkez Emekli kura sonuçları...

Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları!

Toplamda 250 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları...

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

kastamonu emekli Haberi

kastamonu emekli

Türkiye Emekliler Derneği Kastamonu Şube Başkanı ismail Buturoğlu ve heyeti. Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ederek, emeklilerin ev sahibi olması adına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin kendisini son derece memnun ettiğini ifade eden Babaş şunları söyledi; "Bu proje bizim sosyal belediyecilik anlayışımızın içinde yer alan çok önemli bir proje. Tabi bu projeyle öncelikli olarak hiç ev sahibi olmayan, emeklilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız düşük bedellerle ev sahibi olacaklar. Kastamonu ziyaretinde TOKİ Başkanımızın da belirttiği gibi, konut projesi sadece emeklilerimize ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik bir çalışma olmayacak. Bizim projedeki önceliğimiz hiç ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmaktır. Akabinde ise Kastamonuluların tüm konut talebi karşılanacak. Ben tekrardan projenin başta emeklilerimize daha sonrasında ise tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."...