05 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre şirketi

Kastamonu Entegre şirketi

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Sbf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sbf Yapı Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferat Yıldırhan ve Mtr Akaryakıt Yapı Turizm Entegre Hizmetler Otomot ortaklığında kuruldu.

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Sözbir tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Kastamonu Daday için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Entegre şirketi Haberi

Kastamonu Entegre şirketi

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, Interfaks haber ajansına konuşan Kaluga Vali Yardımcısı Aleksey Lantev “Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, projenin yeniden düzenlenmesini istedi. Özellikle üretim çalışmalarında Türk işçilerin yer alması söz konusu. Ancak bildiğiniz gibi Rusya, Türk işçilerin istihdam edilmesi konusunda kısıtlama getirdi. Bölge olarak yerli halka yeni iş sahalarının yaratılması bizim menfaatimize” dedi.


Lantev düzenlemenin ardından projenin bakanlıkta yeniden inceleneceğini ve projenin devam edeceğini düşündüklerini söyledi.



Milliyet







Bu haber Kastamonu Postası Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.


Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, Interfaks haber ajansına konuşan Kaluga Vali Yardımcısı Aleksey Lantev “Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, projenin yeniden düzenlenmesini istedi. Özellikle üretim çalışmalarında Türk işçilerin yer alması söz konusu. Ancak...