14 / 05 / 2024

kastamonu entegre tesisi

kastamonu entegre tesisi

Kastamonu Entegre Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’ nin en büyük üreticisi olarak 5 - 9 Ekim 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ nde gerçekleşecek...

İSO 500'de Kastamonu Entegre Tesisleri entegre sektöründe zirvede!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının 2012 yılı sonuçlarını açıkladı. Bir önceki yıla göre 10 sıra yükselerek 42. sırada yer alan Kastamonu Entegre, bu başarısı ile orman ürünleri sektöründe zirvede yer aldı...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Malatya Entegre Çevre Tesisi 2017 sonunda tamamlanacak!

Türkiye’nin en büyük çevre entegre projelerinden birisi olan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

kastamonu entegre tesisi Haberi

kastamonu entegre tesisi

İntermob 16. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda yer aldı. Fuar alanında 420 metrekarelik standında yeni ürünü GLOSSPLUS’ı görücüye çıkaran Kastamonu Entegre, doğal, dekoratif ve sıcak görünümlü zeminler sunan FLOORPAN ve ARTFLOOR markaları ile de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.


Dünyanın 94 farklı ülkesinden yaklaşık 62 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda Kastamonu Entegre, gösterişli standı ve sektöre yön veren markaları ile yine dikkatleri üzerine çekti. Soğuk günlerde içinizi ısıtan zeminlerin mimarı Kastamonu Entegre, laminat parke markaları FLOORPAN ve ARTFLOOR vazgeçilmez dekorasyon trendleri arasında yer alan ahşabı, farkını ortaya koyarak mekânlara taşıyor. Kastamonu Entegre, tasarım ve görselliğin de ön planda tutulduğu geniş ürün yelpazesi ile de beklentilerin ötesinde hizmet anlayışını ortaya koyuyor.

Fuarda dekorasyonda yeni trendlerin öncüsü markalarını sergileyen...