07 / 05 / 2024

Kastamonu Evleri ihale

Kastamonu Evleri ihale

Kastamonu 1. İcra Dairesi'nin verdiği ilana göre Kastamonu Merkez Örencik Köyü'nde yer alan Kastamonu Evleri'nde 16 konut icradan satılıyor. Gayrimenkullerin satışı 2 Eylül 2013'te saat 09.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Kastamonu'ya 118 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih belli oldu! 118 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kastamonu projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili detaylar...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap'ın yer teslimi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret'e yapıldı. Projede çalışmalar hızlandı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! Çekmeköy'e 1.915 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap sözleşmesi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret ile 25 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 230 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kastamonu'da 18 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Cebrail Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 18 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 16 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kastamonu Evleri ihale Haberi

Kastamonu Evleri ihale

Kastamonu Merkez Örencik Köyü'nde bulunan Kastamonu Evleri'nde 16 bağımsız bölüm icradan satışa çıkarılıyor. Kastamonu 1. İcra Dairesi'nin satışa çıkaracağı gayrimenkullerin satışı 2 Eylül 2013'te saat 09.00'da gerçekleştirilecek.


Dosya no: 2012/7382...