03 / 05 / 2024

kastamonu havaalanı açıldı mı

kastamonu havaalanı açıldı mı

Yapımı 1959'da tamamlanan ama yeterli yolcu olmadığı için kullanılmayan Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Taşköprü Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 2009 yılından beri en iyi hizmeti yapabilme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kerkük Havaalanı hizmete açıldı!

Irak’ın Kerkük ilçesinde bulunan Kerkük Havaalanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2003’ten beri askeri üs olarak kullanılan havaalanı faaliyete başladı.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Bursa Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı!

Bursa'daki Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehir içi ulaşım için her zaman çok çalıştıklarını söyledi.

Kastamonu'da Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.

Kastamonu Bozkurt Z-Kütüphanesi açıldı!

Kastamonu Bozkurt Ortaokulunda yapımı tamamlanan “Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane)” düzenlenen törenle açıldı.

Kastamonu Seydiler Mahmut Naim Karaman İHO açıldı!

Seydiler ilçesinde Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı.

Kastamonu Küre'de 44 kişilik yurt açıldı!

Küre’de eğitim görecek üniversite öğrencilerine yönelik 44 kişi kapasiteli erkek yurdu açıldı. Dualarla açılışı gerçekleştirilen yurtta kalacak öğrenciler için dinlenme odası, banyo, kahvaltı odası yer alıyor.

Kastamonu Kösen Çayırı Göleti hizmete açıldı!

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 2014 yılında yükseltme inşaatına başlanan Kösen Çayırı Göleti törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin katılımcılara teşekkür etti.

Kuzey Kore'de lüks terminal binası açıldı!

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'daki havaalanının yeni terminal binası resmi törenle açıldı. Demir yumrukla yönetilen ülkenin yeni terminalinde hiçbir lüksten kaçınılmaması dikkat çekti.

kastamonu havaalanı açıldı mı Haberi

kastamonu havaalanı açıldı mı

Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor. 1959 yılında yapımı tamamlanan ama yolcu sayısı yeterli olmadığı için hizmete girmeyen havaalanı uçak seferleri için gün sayıyor. Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş havalimanının kentin gelişimindeki önemli unsurlardan olduğunu...