06 / 05 / 2024

Kastamonu Havalimanı projesi

Kastamonu Havalimanı projesi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, geçen yıl temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı'nın, 2013 yılı içerisinde 35 bin 94 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi...

İzmir'e ikinci havalimanı geliyor! İlk girişimler başladı!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi "Dünya Şehir Aliağa" hedefi ile hazırlanan projelerini kamuoyuyla paylaştı. Bunlardan biri de Aliağa’ya Kuzey İzmir Havalimanı projesi oldu.

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Kastamonu Havalimanı projesi Haberi

Kastamonu Havalimanı projesi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz 2013'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldığını anımsattı.


Kastamonu Havalimanı'na halkın gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Birdal, şöyle konuştu:


"Temmuz ayında 74 uçak hareketinin olduğu havaalanında, 2013 yılı Aralık ayı sonunda toplam 431 uçak trafiği gerçekleşti. Geçen yıl Temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı, 2013 yılı içerisinde toplam 35 bin 94 yolcuya hizmet verdi. Doğası ve yeşiliyle ülkemizdeki en güzel manzaralı havalimanı olma özelliğini taşıyan Kastamonu Havalimanı, modern bir havalimanında bulunması gereken her türlü imkan ve ileri teknolojiyle...